Test: Lexus IS 300h F Sport.

2014 Lexus IS 300h F Sport

2014 Lexus IS 300h F Sport

Av: Pål Leraand, www.bilnyheter.no
Lexus har lenge prøvd å ta opp kampen mot BMW 3-serie. Nå har de endelig noe å slå i bordet med. Jeg må da innrømme at jeg har flere Lexuser selv. Men jeg har også en god 3-serie BMW. Og ved en anledning så fikk jeg testet min 2001 BMW e46 direkte mot en IS200. Da falt ISen gjennom. Selv en Lexus mann som meg, måtte innse at jeg ville valgt BMWen. Men nå, er Lexus / Toyota styrt av en ny generasjon Toyoda. Barnebarnet av grunnleggeren, setter pris på biler som ikke bare er perfekt bygd. Han ønsker seg kjøremaskiner, som gir deg en opplevelse også!

IS_Fs011

Lexus har blitt beskyt for å lage kjedelige biler av mange. Nå tror jeg de bør ta seg en tur å se på hva Lexus lager i dag!
Lexus av i dag og hva Lexus kommer med i morgen, er noe helt annet en hva mange går rundt å tror! Nye IS300h som vi får her på berget, er en helt annen bil, en gamle IS 220D. Og av en helt annet kaliber en gamle IS200.

IS_Fs009Les hele testen her: http://bilnyheter.no/page.php?24

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS