Prosjekt biler: Toyota Soarer UZZ32

1991 Toyota Soarer UZZ32

1991 Toyota Soarer UZZ32

1991 Toyota Soarer UZZ32

Bilen det tok meg over 2 år og få hjem fra Japan……….

Av Pål Leraand, Bildilla.com:

1991 Toyota Soarer UZZ32 4,0 V8.

Fra arikvet:  Mange av dere har vel fått med dere den tragiske historien om mitt bilkjøp i Japan.

Jeg kjøpte en Toyota Soarer gjennom en mann her i Norge. Han hadde kontaktene i Japan, og skulle stå for alt av arbeidet rundt kjøp og import. Dette var i november 2004.

Vi skriver nå juni 2007, og endelig er bilen kommet på Norsk jord. Dette har vært en håpløs historie som jeg aller helst vil glemme. Hadde dette vært en «normal» bil, så hadde jeg bare gitt opp saken for lenge siden. Men det er en etter vært sjelden bil. Dette er bil nr. 172, av bare 873 produserte.

Les mer om prosjektet her: http://www.bildilla.no/soarer-uzz32.html

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS