ARKIV: Amcar 1. Mai cruising i Trondheim 2002


Amcar 1. Mai cruising i Trondheim 2002

Så var det endelig vår!!!!

Årets første cruising, på Sandmoen utenfor Trondheim 1.Mai 2002. Kommer det noen nye biler? Hvordan blir været? Hvor mange kommer? Blir bilen vår ferdig i tide? Mange spørsmål mens man venter på den «store» dagen!

Så var den store dagen kommet, bare ett problem Cruisingen skal starte kl. 16,00 ikke kl.19-20,00 som er vanelig!! Dette ble ett stort problem for meg, da jeg hadde satt av tid til å få bilen ferdig til kl. 19,00. Og jeg ble heller ikke ferdig. Bilen var kjørbar, men den manglet for mange lys til att jeg ønsket å cruise rundt i byen. Ellers så var været ok, med minus for meget stærk vind. Jeg var alt forsinket, og kom meg ikke til Sandmoen før kl. 16,30. Og da var de fleste i ferd med å gjøre seg klare til cruisingen til Hommelvik. Og jeg sto der uten bil. Hva gjør man da? Jo.. man haiker!!! Og jeg fikk valget mellom en Cadillac 1956 Cupe, eller en Oldsmobil 1956 cab. Valget falt på Caben, ikke fordi jeg ikke liker Cadillac. Nei fordi jeg har haiket med Caddyen mange ganger før, men Oldsmobilen var en ny opplevelse!!! Og det var morro og se alle de missunnelige blikkene vil fikk i byen. Dette var en meget strøken bil!!!!!

cruisin1mai4 kopi cruisin1mai   crus1mai_t8 cruising1mai5 crus1mai_t1 crus1mai_t2 crus1mai_t3 crus1mai_t4 crus1mai_t5 crus1mai_t6 crus1mai_t7

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS